test
20.8 C
Stockholm
17 C
Umeå
18.7 C
Malmo
söndag, juni 23, 2024
spot_img

Vilka branscher skadades mest av pandemin?

Under pandemin har många olika branscher påverkats negativt. De branscher som ofta nämns som de som har drabbats hårdast är:

  • Resor och turism: Många resor och flygningar ställdes in under pandemin, och många hotell och andra turistrelaterade verksamheter har tvingats stänga eller dra ned på sin verksamhet.
  • Restaurang och matservering: Många restauranger och caféer har tvingats stänga eller begränsa sin verksamhet på grund av restriktioner för sammankomster och social distansering.
  • Kultur och nöjen: Många konserter, teatrar och andra kultur- och nöjesarrangemang har ställts in eller fått dra ned på sin publikstorlek på grund av pandemin.
  • Mötesbranschen: Möten, konferenser och andra större sammankomster har ofta fått ställas in eller flyttas till virtuella plattformar under pandemin.
  • Handel och detaljhandel: Många butiker har tvingats stänga eller begränsa sin verksamhet under pandemin, särskilt i områden med hårdare restriktioner.

Det finns såklart många andra branscher som också har påverkats negativt av pandemin, men dessa är några exempel på de som ofta nämns som de som har drabbats hårdast.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest Articles